ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Taha Uluçay İlkokulu

Şbt

Pano çalışmalarımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner İlkokulu 1-I sınıfı öğrencileri mektup yazımını öğrendikleri derste, Ocak 2024'te Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerin şehit olmasıyla ilgili komandolara moral vermek amacıyla mektuplar yazarak Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına teslim etti.

Mektupların iletildiği Hakkari Şemdinli Güzel Konak Jandarma Karakolu Komutanlığına bağlı komandolar da çektikleri videoda öğrencilere şu ifadelerle karşılık verdi:

"Yazmış olduğunuz mektuplarınızı aldık ve çok mutlu olduk, hepinizin emeğine ve ellerine sağlık. Geleceğimiz size, vatan bize emanet. Ne mutlu Türk'üm diyene."

Şbt

12 Ocak ve 13 Ocak 2024 tarihinde Hakkari Şemdinli ve yüksekova'da pençe kilit hareketiesnasında  hakurk bölgesinde şehit olan 12 askerimizin anısına ve Hakkari Şemdinli güzel Konak jandarma karakolu komutanlığına Okulumuz Şehit Taha Uluçay K1 konteyner kentteki ilkokulu 1-I sınıfı öğrencileri 18 Ocak 2024 tarihinde askerlerimize destek için göndermiş oldukları mektupların cevabı 19 Şubat 2024 tarihinde Hakkari Şemdinli güzel Konak jandarma karakolu komutanlığı tarafından teşekkür mahiyetinde öğrencilerimize cevap olarak video gönderildi.
Aynı gün Adıyaman il jandarma alay komutanlığına gittik.Alay komutanı bizi çok güzel bir şekilde  karşılayıp, ağırladı.Öğrencilerimizi çok güzel bir şekilde  ağırlayıp çam sakızı çoban armağanı hediyeleri verdiler. Öğrencilerimize vatan millet bayrak sevgisini bağlılığını ve askerliğin önemini, askerlerin görevlerini anlattılar.

Şbt

1 C sınıfı öğrencimiz İbrahim Aras Fıstık kendi yaptığı aydınlatma etkinliğini bizimle paylaştı. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Ögretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 5 Şubat 2024 Pazartesi günü okulumuzda Okul Müdürümüz Hacı Yusuf FIRAT başkanlığında öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Şbt

Okul idaremiz ve yardımcı personellerimiz özveri ile okulumuzu öğrencilerimize hazırladılar. Emeği geçen idaremize ve yardımcı personellerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1-C sınıfı okuma bayramı etkinliği öğretmenimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1-E sınıfı okuma bayramı etkinliği öğretmenimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1-D sınıfı okuma bayramı etkinliği öğretmenimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1-A sınıfı okuma bayramı etkinliği öğretmenimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1-B sınıfı okuma bayramı etkinliği öğretmenimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen mangala turnuvasında derece yapan öğrencilerimiz madalyalarını ve hediyelerini aldıler. öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini geride bıraktık. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin sağlıklı ve mutlu bir tatil süreci geçirmesini temenni ederiz.

Ock

Öğrenci çalışmaları gayet başarılı bulundu.